Vart vänder du dig för att skaffa reservdelar eller tillbehör till din motorcykel? Ibland kan det vara svårt att veta vilken del som är rätt och vad som passar var. Kan man montera en pakethållare till en Zero SR på en Zero FX? Hur monterar man 12-voltskit på en FXS som saknar hållaren i styrkronan? Vad kostar en ny drivrem och var får jag tag i en ny? 

Jodå, visst går det att montera 12 voltskit även på FX och FXS, men då krävs en extra hållare. Pakethållaren till SR passar även S, DS och DSR, men inte FX  och FXS som har ett annorlunda fäste och därför kräver en annan, anpassad pakethållare. Men när det gäller drivrem är svaret att det beror både på modell och årtal. Det finns nämligen tre olika drivremmar med olika längd, bredd och pitch.

Välkommen till Elhojsshoppen!

Nu öppnar därför Elhojsshoppen med tillbehör och reservdelar sorterade per modell så att det ska bli lättare att hitta rätt del direkt. Välkommen in på ett besök!

Hittar du något du behöver bjuds läsare av Elhojsbloggen på fri frakt under januari – mars 2021, om du uppger elhojsbloggen som rabattkod vid utcheckningen.

 


 

Vill du bli meddelad när nya inlägg görs på elhojsbloggen?

Ange din e-postadress här nedan så får du ett kort mail med rubriken när nya inlägg görs. Vill du inte ha fler meddelanden kan du enkelt avsluta själv – det finns en direktlänk för att avprenumerera i varje mail.

[email-subscribers namefield=”YES” desc=”” group=”Public”]