Zero Motorcycles lanserar nu en exklusivare och fullt utrustad version av toppmodellen kallad DSR Black Forest Edition. Så nu står jag inför valet att avboka den beställda standard-DSR:en och ta hem en Forest Edition istället.

Foton: Zero DSR Black Forest Edition 2018. Källa: Zero Motorcycles Europa.

Men jag måste bestämma mig snabbt. Vilken modell tycker du verkar vara mest intressant?

Zero DSR Black Forest Edition 2018.

Redo för äventyr med Zero DSR Black Forest Edition 2018?

Redo för äventyr?

Så inleder Zero pressmeddelandet om den nya modellen som är fabriksutrustad med touringruta, motorbågar, handtagsskydd, tankskydd, extra stora fotpinnar, 12-volts kit, regnbakskärm, pakethållare och väskhållare samt alla de nya tillbehören som långfärdssadel, lyktskydd, LED-ljuspaneler till motorbågarna och ett nytt väskkit från Givi kallat Trekker Dolomiti bestående av störrer sidoväskor och en toppbox i aluminium. Nytt är även en ny färgställning där bland annat fälgarna åter blivit svarta.

Även DSR Black Forest Edition kan fås med en fabriksmonterad Charge Tank-snabbladdare på 6 kW, men det går även att beställa den utan.

Zero DSR Black Forest Edition 2018.

Zero DSR Black Forest Edition 2018 är fullt utrustad med både gamla och nytillkomna tillbehör.

Lockande paketpris?

Ja, jag hör ju själv hur det låter och förstår vartåt det lutar, men tar tacksamt emot dina synpunkter på valet och utrustningen som blir tillgänglig. Priset? Jo, det stiger också en del förstås.

259 900 kr kommer Forest Edition att kosta med Charge Tank och 229 900 kr utan. Men bara tillbehören går på närmare 50 000 kr om de ska köpas separat, så det är ändå ett rejält rabatterat pris jämfört med basmodellen.

Vad tycker du?

Prisvärt, intressant eller bättre med basmodellen av DSR? Kommentera gärna med dina synpunkter nedan, eller maila mig direkt på zero@frejfaxe.se om du föredrar det.

Zero DSR Black Forest Edition 2018 på äventyr.

Zero DSR Black Forest Edition 2018 på äventyr.

Vill du bli meddelad när nya inlägg görs på elhojsbloggen? Ange din e-postadress här nedan så får du ett kort mail med rubriken när nya inlägg görs. Vill du inte ha fler meddelanden kan du enkelt avsluta själv – det finns en direktlänk för att avprenumerera i varje mail.

[email-subscribers namefield=”YES” desc=”” group=”Public”]